Följ oss på Facebook!

Följ oss på Facebook!

Den lilla kliniken som ger dig Behandlingar som gör skillnad.


Referenser

Räddaren i nöden

”Visst är hon duktig” Orden kan utbytas mellan kunder i hallen.

Nog är det så.

Att komma till Milda Makter och Cecilia ger inte bara en stunds skön massage utan mycket, mycket mer. Hennes kunnande om kropp och själ får man verkligen nytta av när höften värker och kroppen är trött och spänd.

Visst gör det ont ibland, när det trycks på ömma punkter, men alltid går man därifrån med lättare steg och en behaglig känsla i kroppen.

Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Cecilia.

Agneta

Sedan 13-års åldern har jag varit ”handikappad” med låsningar och explosiv, kortvarig smärta i knäna, vilket inneburit att jag inte kunnat/vågat: springa, hoppa, svårigheter att gå i nerförsbackar, trappor, omöjligt åka slalom, skridskor, etc. samt fått ”fotbollsknän” efter danskvällar och/eller höga klackar.

Efter 3(!) + 1 KINOpraktikbehandlingar hos Cecilia har jag fått ”normala” knän!!!! En enorm befrielse att bli ”frisk” utan operation eller liknande.

Annette F 50+

Jag började gå hos Milda Makter för ca 3 år sedan då jag hade värk i nacken. Det jag uppskattade var att Cecilia var seriös och tog sig tid att sätta sig in i min värk och behandlade mig därefter så jag blev smärtfri. Hon visade mig också rörelser som jag skulle göra hemma. Under årens lopp har det blivit andra krämpor som värk i knä och rygg som jag även fått hjälp med på samma fina sätt. Jag kan därför varmt rekommendera ett besök hos Milda Makter som också har bra tider som passar en som har ont om tid.

Lisa Larsson 52 år

”Med två härliga förlossningar i bagaget körde jag igång en bäckenbottenträning ”by the book” . Trots det så var läckage vid löpning något jag inte blev fri från. Var det så här det skulle bli framöver? Nej!

Tack vare Cecilia och hennes metod att aktivera mina muskler har jag nu läckfri löpning! Stor glädje!!”

Eva 43 år

Började hos Cecilia för 10 år sedan, då hade jag nack och rygg problem som jag fick hjälp med. Nu har jag i flera år fått hawaiiansk massage var 6 vecka vilket ger bra avslappning och inga ryggproblem mer. Tack Cecilia

Ulla S

Behandlingen har hjälpt mig jättemycket!! Har gjort min vardag så mycket bättre!!

Jan Erik

Är väldigt nöjd, framför allt med bemötandet och helhetsintrycket. Min massör verkade otroligt kunnig och jag fick direkt förtroende för henne. Hon visade tydliga kunskaper om kroppens anatomi och musklernas uppbyggnad, och det var kul att se hur holistiskt hon jobbade.

Elin

Mycket kunnig och proffsigt omhändertagande.

Bokade massage i hopp om att få mina ryggbesvär lättade. På plats rekommenderade Cecilia istället Qino-praktik för att lösa grundorsaken till varför jag hade ont i ryggen. Trots att jag var inställd på massage så tänkte jag att jag provar vad Cecilia föreslår – och vilken skillnad denna behandling gjort för mig!  Behandling i kombination med övningar jag fick med mig hem har gett mig en smärtfri vardag och jag önskar bara att jag gjort detta tidigare.

Kristina